Over Aevitae Arbo

Aevitae Arbo staat klaar voor de MKB’er! Wij bedienen onze klanten het liefst met een totaaloplossing, zodat je als ondernemer kan blijven doen wat je graag doet: ondernemen!

Onze collega’s staan klaar voor werkgevers en hun werknemers door heel Nederland, met een centrale bediening vanuit Eindhoven.

Visie

Ons ideaal is een arbeidsmarkt volop duurzaam inzetbare werknemers. Werknemers die hun werk met plezier, op de juiste plek en in goede omstandigheden kunnen verrichten. We helpen en faciliteren werknemers met gezondheidsuitdagingen in relatie tot werk én we ondersteunen de werkgever in zijn rol.

Missie

De arbodienstverlening van Aevitae Arbo kenmerkt zich door de kracht van aandacht. Dat brengen we bovenal in praktijk door goed te luisteren, een vak op zich.

We luisteren naar de werkgever, we luisteren naar de werknemer. We luisteren naar wat wordt gezegd en waarover wordt gezwegen.

Mensen in goede gezondheid, vitaliteit en welzijn maken het verschil. Jouw werknemers duurzaam inzetbaar hebben, krijgen en houden: dat is ons doel.

Kernwaarden

Bij Aevitae Arbo dragen we zo veel mogelijk onze kernwaarden uit:

Uniek

Inspirerend

Creatief

Hulpvaardig

Ondernemend

Waarom Aevitae Arbo?

Persoonlijk, met de kracht van aandacht.

Wij vinden ál onze klanten én hun medewerkers belangrijk. Met of zonder aanleiding zijn we voor jou zichtbaar en benaderbaar.

Vroegtijdige inzet van interventies

Aevitae Arbo hecht veel waarde aan vroegtijdige inzet van interventies. Op die manier helpen we de werknemer écht en proberen we wachtlijsten voor hulp te voorkomen. Niet vanaf de zijlijn, maar met een proactieve aanpak.

De inzetbaarheid van medewerkers vergroten!

Aevitae Arbo heeft een oprechte wil en drive om de inzetbaarheid van werknemers te vergroten. Natuurlijk worden vinkjes gezet bij alle verplichte processtappen, maar dit is nooit een doel op zich.

Korte lijnen met Aevitae Bedrijfszorg

Aevitae Arbo is verantwoordelijk voor de medische verzuimbegeleiding. Verzuim heeft in veel gevallen (ook) te maken met niet-medische factoren. En daar kijken onze collega’s van Aevitae Bedrijfszorg in mee. De adviseurs Preventie en Verzuim van Aevitae Bedrijfszorg adviseren werkgevers over dit totaalplaatje en over de factoren waar ze wél iets aan kunnen doen.

Dienstverlening in de hele keten op één plek.

Onze ketenaanpak: kies je voor een verzuimverzekering van Aevitae en de aansluiting bij Aevitae Arbo, dan kunnen wij jou van begin tot eind ondersteunen. Advisering bij preventie en geen (financiële) zorgen als er toch een keertje sprake is van verzuim. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je de meldingen op slechts één plek hoeft te doen.

De Aevitae-groep

Aevitae Arbo is onderdeel van de Aevitae groep. Naast arbodienstverlening biedt Aevitae dienstverlening op onder andere het gebied van vitaliteit en gezondheid, verzekeringsoplossingen (collectieve zorg-, inkomens- en schadeverzekeringen) en zorginkoop.

Meer weten over de verzekeringsoplossingen van Aevitae B.V.?

Nieuws

Aevitae Arbo is een in 2023 opgerichte arbodienst.

Kijk binnenkort nog eens op deze nieuwspagina voor actuele berichtgeving over onze ontwikkeling.

Onze partners

Om onze klanten zo volledig mogelijk te bedienen, werken wij op de eerste plaats natuurlijk samen met collega’s uit de Aevitae Groep.

Aevitae Bedrijfszorg

De adviseurs Preventie en Verzuim van Aevitae Bedrijfszorg zijn ervaren casemanagers. De invloed van niet-medische factoren op het ziekteverzuim is groot en dat weten zij als geen ander.

Juist door het aanbieden van de medische verzuimbegeleiding in combinatie met het werkgeversadvies van Aevitae Bedrijfszorg, onderscheiden wij ons in de markt en kunnen we jou volledig ondersteunen.

Voor meer informatie over Bedrijfszorg, ga naar https://www.aevitae.com/zakelijk/aevitae-bedrijfszorg/

Aevitae B.V.

Aevitae Arbo is een zusje van Aevitae B.V. Ondanks alle inspanningen op het gebied van preventie, kunnen medewerkers gezondheidsuitdagingen krijgen. In dat geval wil je goed verzekerd zijn. De verzekeringsoplossingen van Aevitae sluiten hier naadloos op aan.  

Voor meer informatie, ga naar www.aevitae.com.

Naast de collega’s uit de Aevitae Groep maken wij gebruik van de dienstverlening van:

EVI Services:

Evi Services biedt alle nieuwe klanten van Aevitae Arbo een gratis EVI360-scan (www.evi360.nl). Met deze korte scan voor MKB’ers krijg je direct inzicht in de aandachtspunten binnen jouw onderneming op het gebied van hr, vitaliteit, preventie, verzuim en re-integratie.

Contact?

Wil je in contact komen met één van onze medewerkers?

Bel ons gerust: 088 – 353 57 82

Mailen kan natuurlijk ook: