e-PMO

Welkom bij deze pagina van Aevitae Arbo over de e-PMO. Deze informatie is speciaal bedoeld voor de werknemers die van hun werkgever mogelijk een e-PMO aangeboden krijgen door INretail Verzekert.

Voor werknemers

Jouw gezondheid is belangrijk. Daarom ontvang je vanuit jouw werkgever* de mogelijkheid om een gezondheidscheck te doen.
Dit noemen we ook wel een e-PMO (elektronische Preventief Medisch Onderzoek).

Met het e-PMO krijg je toegang tot een online platform waar je jouw gezondheid en duurzame inzetbaarheid kunt evalueren. Deze waardevolle tool biedt niet alleen inzicht, maar geeft ook persoonlijke adviezen om jouw welzijn te verbeteren.

Jouw welzijn en groei zijn heel belangrijk. Daarom nodigen we je uit om mee te doen aan het e-PMO. Dit helpt om je werkomgeving te verbeteren en je professionele ontwikkeling te ondersteunen.

Waarom deelnemen aan het e-PMO

Persoonlijke groei

Door deel te nemen aan het e-PMO krijg je de mogelijkheid om jouw welzijn en groeipotentieel te benadrukken. Je krijgt een persoonlijk rapport dat je een duidelijk beeld geeft van jouw duurzame inzetbaarheid. Deze informatie blijft privé en wordt niet met je werkgever gedeeld. Het rapport is alleen voor jou en helpt je om gerichte ondersteuning en ontwikkelingsmogelijkheden te vinden. Als jouw inzetbaarheid onder druk staat, kun je een gesprek met een arbeidsdeskundige krijgen.

Inzicht in jouw gezondheid

Door deelname aan het e-PMO krijg je inzicht in jouw gezondheid en vitaliteit. Maak je je zorgen over je gezondheid? Maak dan gebruik van het preventieve spreekuur bij de bedrijfsarts.

Hoe deelnemen?

Het invullen van de e-PMO-enquête kost maar een paar minuten, maar het effect is groot. Als je in aanmerking komt, krijg je van je werkgever een link naar de beveiligde vragenlijst.

Voor werkgevers

Wil je de kracht van je team versterken en je organisatie veerkrachtiger maken? Ontdek de e-PMO van INretail Verzekert, uitgevoerd door Aevitae Arbo.

De e-PMO geeft je een duidelijk beeld van hoe inzetbaar je medewerkers zijn. Het is meer dan een meting; het zorgt voor productievere, gelukkigere en meer betrokken medewerkers.

Door je medewerkers de e-PMO te laten invullen, geef je hen een stem en laat je zien dat hun welzijn en groei belangrijk zijn. Het individuele feedbackdashboard biedt waardevolle inzichten voor persoonlijke ontwikkeling en helpt de prestaties van de organisatie te verbeteren.

Als je 25 of meer deelnemers hebt, kun je groepsfeedback krijgen. Dit helpt je om trends te zien, problemen aan te pakken en gerichte actieplannen te maken om de inzetbaarheid van je hele team te verbeteren.

Afbeelding: (TNO / Duurzame inzetbaarheid in perspectief, 2017)

Deze e-PMO is gebaseerd op de DIX.

De DIX, of Duurzame Inzetbaarheidsindex, meet hoe gezond en inzetbaar medewerkers zijn. Dit wetenschappelijk geteste hulpmiddel is ontwikkeld door TNO. Je krijgt jouw persoonlijke resultaten via een eigen dashboard en de organisatie krijgt een samenvatting van de resultaten (vanaf 20 deelnemers). Deze samenvatting geeft werkgevers inzicht in de duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie en laat zien waar verbeteringen mogelijk zijn.

Dus waar wacht je op?

Begin vandaag nog met de e-PMO. Het is niet alleen goed voor je bedrijf; het is een investering in de groei, het welzijn en het succes van al je medewerkers!

* Deze e-PMO wordt je aangeboden door jouw werkgever via INretail Verzekert en wordt uitgevoerd door Aevitae Arbo.

Contact?

Meer informatie over de ePMO? Of direct aanvragen?

Bel ons gerust: 088 – 353 57 82

Mailen kan natuurlijk ook: