Onze pakketten

Fijn dat je interesse hebt in een aansluiting bij Aevitae Arbo.  Bij álle pakketmogelijkheden kun je rekenen op een proactieve partner.

Lees verder om te beoordelen welk pakket het best bij jou past!

Pakketten

Meest gekozen

Aevitae Arbo
Compleet Verzekert

Aevitae Arbo
Compleet

Aevitae Arbo
Basis

De verschillen

Let op: het grootste verschil tussen een pakket Basis (ook wel een verrichtingenpakket) en een pakket Compleet is de verzuimbegeleiding tot 104 weken die bij een pakket Compleet is inbegrepen.

De meest gekozen optie is Aevitae Arbo Compleet in combinatie met een verzuimverzekering van Aevitae B.V. Je weet van te voren waar je aan toe bent en wordt niet geconfronteerd met onverwacht hoge kosten voor verzuimbegeleiding als er sprake is van een langdurig verzuimdossier.

We bieden dezelfde variant aan, zonder de verzuimverzekering van Aevitae B.V.

In het Pakket Basis zijn de (wettelijk verplichte) arbo-aansluiting en toegang tot het online verzuimportaal voor jou geregeld. Alle verrichtingen die starten bij aanvang van de ziekmelding worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht.

In sommige gevallen bieden wij de mogelijkheid van een Loonsomabonnement. In dit geval betaalt de klant een percentage van de loonsom. Dit abonnement kan interessant zijn voor werkgevers met een hoog ziekteverzuimpercentage, veel tijdelijke krachten én kleine contracten.

Contact?

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact met ons op en we versturen je alle benodigde documentatie!

Bel ons gerust: 088 – 353 57 82

Mailen kan natuurlijk ook: